При Ръжанката - 2 пъти се опитва да ми регулира инжекциона и като резултат колата като дадеш газ вместо да ускорява, тя спираше, замисляше се 10сек и тогава чак поемаше слабо, все едно не е 55 а само 5к.с.
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Отидох зорлем до Пз при момчетата в СБА-то
viewtopic.php?f=10&t=1074 и те за половин час направиха колата самолет
В Радиал 2000 - 3 пъти съм бил там, 1вия за стенд - много съм доволен, вече 2 години няма проблем, управлението е супер и като пусна волана на прав път не криви. Май Любо се казваше момчето, което балансира. 2рия път бях за смяна на една втулка по двигателя, нямам забележки, дори мога да похваля Краси, който до тогава не познавах, но и той се оказа голфаджия и ми помогна на 100%

. 3тия път ми смениха свещите, защото старите се оказаха менте (Bosch +) със NJK (май така се пишеше), с които съм до ден днешен.
При Стимо - там си смених почти всичко дето се беше раздрънкало по окачването + външно каре, бенз. помпа, масла и т.н., точен е и съм доволен от него, но май доста работа му се струпва и понякога не можеш да се вредиш.
В сервиза при Роботика си изправях лети джанти - чичката е точен и не дере кожи, взе доста по-малко от очакваното.
В Чепино на паничките впечатлението ми е не много добро - отидох да запушат една малка дупка на гърнето, те взеха че ме накараха ново да взема. Гърнето засега е ОК, но са го заварили така, че като кача повече народ на дупки и неравности тръбата опира в задния мост :(
Гумаджийницата при х-л Рич - доволен съм от тях и само при тях си сменям гумите, всичко е без забележка, пък и не са скъпари като този срещу болницата например!
Засега това от мен