Колеги пускам тази тема,защото днес останах адски разочорован от некоректното отношение на фирма за авточасти"Техко-Ко".Ще се погрижа във всеки форум в който имам регистрация да пусна тема за тази фирма!!!
Накратко(или надълго)...в началото на тази седмица единия ми помощник реши да сменя съединител на колата си Рено Меган 1.9Dti.Колата е чипосвана преди около две години и малко,месец два след чипосването съединитела започна да му буксува,(може би нормално за стар съединител+ младежки мерак +чип+тежък крак).Та след като започна да му буксува съединитела младежа го даде по кротко,и две години си кара колата с буксуващ съединител на 4та и 5та скорост.Миналата седмица се получи шум в скоростите ,и той реши да го смени, защото вече няма накъде.Оказа се че шума е бил от 5та скорост,но така и така бяха свалени скоростите реши да смени и съединитела.Наши колеги го смениха с нов на марката LUK закупен от Тех-Ко Пазарджик,като с ръка на сърцето си признавам че използвахме добре отстъпка...но уви след смяната се оказа че НОВИЯ съединител буксува повече от стария
....
Естествено ни бе отказа гаранция защото колата била модифицирана!!!Съгласен съм че колата е с по голяма мощност...по добър въртящ момент...но никой от тази фирма неможа да ми отговори на въпроса:Защо новия съединител е по зле от стария???? Колата измина не повече от 50км...
И аджеба това Рено ли е единствената кола която е чипосана и неможе да се кара с стоков съединител???
Трета кола карам в рамките на три години което чипосвам и нямам проблем с съединитела!
Моето момче ще прежали 300 лева за съединитела,но тази така наречена фирма изгуби един клиент и ще изгуби още доста след като се погрижа този пост да се публикува в доста известни форуми!!!
Спирам до тук,защото стана много дълго(а трябваше да е кратко)!
ПС:Когато решите да пазарувате от там,се замислете дали си струва заради отсъпката,след това да имате главоболия като нас...
ПС2:Забравих да споделя най интересното,от фирмата в Пазарджик ни казаха че имали сервиз в Пазарджик който преглеждал гаранционните проблеми.Отидохме там,човека от сервиза се качи на колата и я покара,слизайки от нея той каза:За съжаление проблема е в съединитела!!!